joi, martie 15

Gabriela își dorește să-și vadă copii crescând

Poate prinsi in cotidian, in alergatura zilnica , obositi de atatea vesti proaste ce ne bombardeaza din toate partile , ne-am creat fiecare o mica armura , si pe bun cuvant, altfel cum am supravietui?
Lasati armura deoparte si sufletul liber sa gandeasca. Sunt cuvintele unor copii, printre randuri lacrimile lor si visul lor cel mai mare. Ascultati-i !

Mesaj este preluat de pe blogul Gabrielei Tudorache

"V-ați întrebat ce ați putea face cu 10 lei? Mulți ar raspunde că și-ar cumpăra ceva dulce sau câteva țigări.Răspunsul la această întrebare depinde de la o persoană la alta.Dar v-ați pus întrebarea dacă ați putea salva viața unei persoane 10 lei? Poate ați spune că ar fi absurd sau că viața Gabrielei Tudorache costă numai 10 lei. Nu costă atât ,că o viață nu o putem cumpăra nici cu toți banii din lume.Dar cei 10 lei contează pentru Gabriela, căci în momentul de față are nevoie de ajutorul nostru ,al tuturor.
Își dorește din tot sufletul să-și vadă copii crescând. Orice părinte își dorește să-și vadă copii mari, realizați la casele lor și cu tot ce este mai bun.

Haideți să fim un pic mai uniți pentru a salva viața acestei mame cu chip angelic și cu o bunătate rar întâlnită.

Gabriela are 42 de ani și este mama a doi copii unul de 13 ani și cel mare de 23 de ani.A doi copii care acum au cea mai multă nevoie de mamă : pentru ai mangâia în clipe grele, pentru ai sprijini în drumul lung al vieți. Însă Gabriela are de trecut un obstacol greu. A fost diagnosticată cu Meningiom (tumoare cerebrala benigna) în termeni cunoscuți, tumoarea a nervul optic .Asta înseamnă întâi pierderea vederi și pe urmă cei mai dureros ,pierderea celui mai frumos dar ,VIAȚA.

Toate aceste necazuri au început în anul 2007, când a avut primele semne ale boli : dureri groaznice de cap și slăbirea vederii. Și de atunci a început o continuă luptă: analize, căutări pe internet a unei clinici de specialitate etc. A aflat că singura ei speranță este în Germania la Clinica de neochirurgie INI din Hanovra ,iar medicul Prof. Dr. Fahlbusch fiind singurul medic care ia garantat că operația va reuși ,dacă va ajunge la timp.

Dar durerea este că suma cerută pentru operație este foarte mare 35.000 de euro( fără a include transportul și cazarea pe toată durata spitalizări), iar familia nu dispune de acesti bani.
Fiecare persoană poate fi un înger păzitor al Gabrielei, donând din puținul pe care îl avem.
Fiecare leu contează în salvarea vieți acestei mame eroine.Să ne unim cu toți să donăm sau
macar să facem cunoscuta povestea de viață a Gabrielei .

Viața ei depinde de noi.
Cei care doresc să doneze o pot face cu toată încrederea în contul prezentat mai jos:
BCR – Ploiesti , Str. Marasesti , nr. 185

RO87RNCB0623123175680001 (RON)
RO60RNCB0623123175680002 (EUR)
SWIFT : RNCB RO BU

Mai multe detalii despre Gabriela Tudorache găsiți pe blogul ei http://gabrielatudorache.blogspot.com/

2 comentarii:

Jijel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Sidy spunea...

Doamne ajuta-i bietei femei....!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...