marți, martie 15

Vine primavara

Vine primavara , cu certitudine, cu atatea ganduri bune ce zboara in aer nici nu se putea mai bine. Si cum bine stiti nu vine cu mana goala ci cu inca un premiu :)
De data asta premiul vine tot de dep[arte din frumoasa Italie, de la dulcea Flory careia ii multumesc din suflet ca s-a gandit la mine si raspunzand la o intrebare retorica: nu , doua premii in aceeasi zi nu sunt prea mult :)

Premiul merge mai departe la:
Pansy
Ghiocela
Elena Toma
Carmen
Micul in bucatarie
Boabe de cafea
Sindy
Bucataria furnicutilor
Ciocolata si piper
Naina

Secretul faptului ca atunci cand e vorba de premii eu nu stiu niciodata sa numar , de data asta trebuia sa numar pana la 5, e ca nu pot alege :)
No, si chiar nu sunt balanta , dar am intalnit in blogosfera persoane ce-mi sunt dragi pe ale caror bloguri rar reusesc sa scriu 3 cuvinte, asa ca la un premiu de asta vreau sa numesc pe toti , macar asa din joi in pasti sa stie ca ma gandesc la ele :)

5 comentarii:

pansy spunea...

Multumesc frumos furnicuto !

Carmen spunea...

Multumesc frumos pentru premiu!xxx

Elena Toma spunea...

Multumesc din inima! Asa cum ai spus si tu, nu, doua premieri nu strica. Oricat de multe cuvinte frumoase ai primi, niciodata nu sunt suficiente, pentru ca sufletul are nevoie mereu de hrana, ca si trupul!

Boabe de Cafea spunea...

Ce dragut este! Multumesc mult ca te-ai gandit la mine!
Si eu iti doresc o primavara frumoasa, calduroasa si plina de culoare :)

boscodina spunea...

Ma bucur tare mult ca va place premiul.Sa-l stapaniti fericite dar mai ales sanatoase si din tot sufletul va doresc o primavara senina cu pace in suflete!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...