joi, februarie 3

Parada blogurilor gustoase

Parada blogurilor gustoase, se apropie de sfarsit , au mai ramas 10 bloguri in ordinea numarului de voturi , bloguri dintre care se va alege castigatorul acestei editii. Am votat blogul pe care eu il vreau pe locul 1, nu ma lasa simtul civic sa dorm :)

As vrea insa sa va multumesc tuturor celor ce ati votat blogul meu , chiar si celor ce nu dar ati aruncat o privire pe aici, pentru incredere si mai ales pentru vot.

Datorita voua blogul meu s-a clasat "pi shentru" locul 16 la sectiunea aperitive-din 30 de participanti si pe locul 32 la sectiune deserturi din 64 de participanti, locuri neasteptat de bune :) Va multumesc mult si sperand ca va place aici , va astept cu ce mai mare placere oricand si oricum , la un pahar de vorba si o prajitura virtuala :)

2 comentarii:

Mitinita spunea...

Felicitari ptr locurile obtinute! In top 10 am votat si eu ce am crezut ca merita,din pacate am primit mesaje care imi cereau sa le votez,macar aici se puteau abtine!

boscodina spunea...

ei..eu am avut mai mult noroc, nu am primit mesaje , asa ca am votat cum "a vrut muschiul meu sternocleidomastoidian" :) muschi de cetatean turmentat autentic :)

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...