vineri, noiembrie 20

Salata de morcovi si portocale

O salata plina de vitamine, usor de facut si deosebit de gustoasa, buna pentru toata familia:mama si eterna ei dieta, tata comoditatea de a desface o portocala si nu in ultimul rand, de fapt cei mai importanti : pentru copilasi motati si rasfatati.

Ingrediente:
morcovi
portocale
razatoare si rabdare :)

In general pentru o portie se folosesc 2 morcovi si cam 3 portocale, dar depinde de "pofticios" cat de mica sau mare vrea portia :)
Eu folosesc pentru salata legume tinute in frigider, in zilele calde de vara bagate chiar 5-10 minute in congelator( pentru ca portocala oxideaza in contact cu aerul, salata se mananca imediat cum e facuta, pentru a fi rece eu folosesc varianta cu congelatorul).
Se curata morcovii si se rad prin razatoarea mica.Se storc portocalele si sucul se toarna peste morcovi( morcovii trebuie sa pluteasca in suc de portocale, sa fie din abundenta).Pentru maturi se curata 1-2 portocale si feliile curatate sau nu de pielita, dupa preferinte, se taie bucatele mici si se arunca estetic in mijlocul castronului de salata.
Pofta buna si vitaminizare placuta :)Salata de morcovi si portocale

1 comentarii:

NetPizza.ro spunea...

Boscodina, tot caut un contact-form pe site si nu reusesc. Imi trimiti te rog un email, ca vreau sa iti propun ceva. Thnx. T. netpizza1@gmail.com

NetPizza.ro

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...