joi, septembrie 10

Back in business

Salut,
Bine v-am regasit:)
Imi cer scuze pentru disparitia mea in ceata,disparitie de veritabil magarus,dar...a venit vacanta,cu autostopul de data asta,trenul din Franta era super plin.

A venit ca taifunul, nu am mai avut timp sa respir prinsa in febra pregatirilor,DAR nu v-am uitat deloc.
Pe ultima suta de metrii mi-am luat o cafea, si asa avionul era noapte si "tara"ma vroia fresh..si m-am asezat rasufland usurata la calculator. Doream sa savurez cafeau pe blog...povestindu-va de "marile batalii"puse la cale,ce si unde "vom cuceri" si logic urandu-va toate cele bune.

Dar bag seama ca targul e fost departe,socoteala de acasa nu se potrivea nici cum cu cea de acolo, caci calculatorul cum m-a vazut cum a inceput sa faca nazuri. Dupa o lunga si inversunata lupata de lamurire ,cand tocmai il convinsesem....a picat netul, de emotie presupun...

Si uite-ma uitandu-ma la ecran mai rau decat pisica in calendar urandu-va in eter vacanta placuta si voua.

Dar m-am intors....cu ganduri multe si o oboseala de zile mari,dar coapta-morta ...sunt BACK IN BUSINESS ! :)

Bine v-am regasit si sper ca totul sa fie ok, ultimele zile de vara sa va fi umplut sufletele de caldura si lumina sa ajunga pentru toata iarna. O toamna aurie, cu miros de mere coapte si iz de romanta va doresc, foc in semineu,fie el si imaginar si multa caldura in mijlocul celor dragi.

P.S.
Imi cer iertare,fac si plecaciuni daca e musai, pentru ca nici pana in ziua de azi nu am reusit sa ridic premiile..Nu sunt asa cu obrazul gros, dar timpul meu e limitat, il primesc cu portia.Cand doarme spiridusul nu stiu ce sa fac mai repede.Intru de drag pe blog si abia astept sa scriu 3 randuri, sa mai impartasesc inca o experienta culinara care nici de data asta nu a dat foc bucatariei .

Nu imi gasesc scuza,iubesc la nebunie timpul petrecut cu spiridusul meu, dar tocmai pentru asta totul in rest se petrece printre picaturi.
Nu as vrea sa supar pe nimeni ,dar uneori trece destul timp pana sa ajung sa ridic un premiu si nu-i frumos, dar nu pot.
Multumesc tuturor pentru premii si pentru gandurile frumoase,ma bucura tare mult si nu mi se pare corect sa intristez pe cineva ,ca nu ajung sa le iau. Sper din tot sufletul ca nimeni sa nu se supere si sa nu inteleaga gresit, dar decat sa ma mustre constiinta,prefer sa nu mai primesc premii... si ma mustra constiinta ....rau :)


2 comentarii:

Ana-Maria spunea...

Ahaaaaa,pe la Venetia ti s-o umblat piciorusele...hehehehe.Sa iti fie de bine si bine ai revenit!:)

boscodina spunea...

Si Venetia si nordul Italie si un picusot de Franta.
Bine te-am regasit si sper sa gasesc pe blogul tau numai povestiri vesele, cum totul e roz si viata o frumoasa acadea!

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...