joi, aprilie 16

Zambetul si casnicia de durata

Cercetatorii americani...Domne cat ii iubesc...mai ales cand reinventeaza cu aceeasi "nevinovatie copilareasca" roata...au descoperit dupa indeluuungi cercetari ca persoanele care zambeau in pozele din adolescenta au avut casnicii de mai lunga durata decat cele ce nu. Explicatia...stiintifica de altfel:

1." daca zambeau inseamna ca sunt persoane mai optimiste, deschise contactului cu altii, socializarii..deci va avea un cerc mare de prieteni..implicit de unde alege "persoana potrivita" dar si climatul in casa va fi optimist, roz...deci chiar nu are de ce sa nu mearga casnicia aia

si 2. ca sunt persoane maleabile ,care se pot modela, accepta cealalta parere...de unde au dedus asta? pai daca fotograful le-a zis "say cheese" si ei au zambit...deci "estem tare ascultatoare"

Lasand teoriile americane puerile la o parte, caci intre noi fie vorba ...si tanti din capul satului stie ca "daca femeia de e rea de gura, artagoasa si ii ploua mereu , barbatul o lasa" ( valabila si reciproca) si asta fara a sta zeci de ani cu nasul in carti si sa toace marunt banii" pentru experimente"... ati observat ?!??
A Venit Primavara!!!!! A inflorit natura, pasarelele canta, clopoteii suna...nu avem nimic mai bun de facut decat sa Zambim...un zambet mare...larg...cat toata fata..asa ca pentru o reclama la Colgate! :)

O primavara senina , cu pace in suflet !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...